”Melkbussen Transport” in West Nederland

PowerPointpresentatie “Melkbussen Transport in West Nederland” in Streekmuseum Reeuwijk.

Melkbussentransport in West Nederland heeft op vele manieren plaats gevonden, de weg van de boerderij naar de melkfabriek was soms lang en moeilijk, toch zijn de melkrijders er bijna altijd in geslaagd om de volle melkbussen af te leveren.
Hoe het transport per hondenkar, met paard en wagen of later met de vrachtauto ging vertelt Ad Verkaik, ooit melkrijder van beroep, aan de hand van de mooie PowerPointpresentatie “Melkbussen Transport in West Nederland”

Zaterdag 11 mei om 14.00 uur.

U bent van harte welkom en kunt tevens de vaste collectie van het museum en de tentoonstelling “BOEREN” in onze streek bezoeken.

Openingstijden:
zaterdag 10.00 – 17.00 uur; zondag 13.00 – 17.00 uur
voor bezoekers is er op Hemelvaartsdag een gratis kopje koffie, open van: 13.00 – 17.00 uur