VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Na de winterstop zal het nieuwe seizoen van het Streekmuseum Reeuwijk officieel op 31 maart van start gaan met de leuke tentoonstelling “SPAREN EN BEWAREN” een tentoonstelling van allerlei verzamelingen. Van postzegels en sigarenbandjes tot blikken speelgoed, serviesgoed en suikerzakjes, te veel om op te noemen.

Om het verblijf van de bezoekers zo gastvrij mogelijk te laten verlopen, zoekt het Streekmuseum voor diverse werkzaamheden enthousiaste vrijwilligers. Met name vrijwilligers die inzetbaar zijn als gastvrouw of gastheer, rondleiders voor groepen en mensen die affiniteit hebben met de computer. Ook zoeken we mensen die inzetbaar zijn voor restauratie en onderhoud.

Lijkt het je leuk om samen met een enthousiast team vrijwilliger te zijn, kom dan op: maandagavond 19 februari tussen 19.30 en 21.00 uur of dinsdagmiddag 20 februari tussen 14.00 en 16.00 uur langs bij het Streekmuseum, Oudeweg 3, 2811 NM Reeuwijk. Onder het genot van een kopje koffie of thee zullen enkele vrijwilligers u te woord staan en alles over het museum vertellen.