Verhuizing

Het weet wat hoor zo’n verhuizing…

Er wordt wat afgepraat zo in het Streekmuseum Reeuwijk, niet alleen maar gezelligheid, er wordt goed besproken wat er uit de houten aanbouw naar de boerderij verplaatst wordt. Soms met veel discussie, soms met een snelle en volledige instemming, zo komt de Collectie Beumer bij de Otter in de stal, in goed gezelschap van de burgemeesterskast.
Er komt heel veel bij kijken, de stal is natuurlijk niet waterpas, houtje hier en nog een houtje daar… oei stoot je tegen een vitrine, glas in stukken.. ja niets is vreemd in het museum. Waar zouden we zijn zonder de technische dienst. Tijd voor een praatje is er natuurlijk ook.

Maar de september maand breekt aan, we hebben verkoopdagen in combinatie met Open Monumentendag, de jaarmarkt in Bodegraven op 17 september. Aan het eind van de maand gaat het museum DICHT.

En is het inpakken geblazen. Daar zijn veel handjes bij nodig, dus mocht je wat tijd over hebben om een dagdeel een kraampje te bemensen, of te helpen met inpakken, dan graag even aanmelden. Kom dan bij voorkeur op de dinsdagmorgen rond 10 uur, koffietijd… en wie weet blijf je gelijk wel plakken.. meld je aan bij Corrie of Jannie.

Melden dat je beschikbaar bent voor één van de activiteiten kan natuurlijk ook via info@streekmuseumreeuwijk.nl

Dus hopelijk gauw tot ziens!