Streekmuseum Reeuwijk weer open

Streekmuseum Reeuwijk weer op afspraak open.

Wij gaan weer open! Weliswaar onder (strenge) voorwaarden zoals opgesteld in het protocol van de Museumvereniging, maar toch zijn we blij dat we onze mooie boerderij en bijgebouwen weer open kunnen stellen voor publiek na 15 weken Corona-crisis

We zijn vanaf zaterdag 4 juli weer open op:

Woensdag:            10.00 – 11.30 en 13.30 – 16.30

Vrijdag:                   10.00 – 11.30 en 13.30 – 16.30

Zaterdag:               13.30 – 16.30

Zondag:                  13.30 – 16.30

Maakt u voor een bezoek en afspraak door te bellen naar:

Mevr. C Perdijk                         0182-395045 of

Mevr. J. van Kippersluis          0172-615286

Of mail naar:  groep@streekmuseumreeuwijk.nl met daarin de dag en de tijd dat u wilt komen. Als u voor 18.00 boekt kunt u de volgende dag, als er plaats is, het museum al bezoeken. Wij bellen of mailen u terug om de afspraak te bevestigen.

Uw museumbezoek zal niet helemaal hetzelfde zijn als u gewend was.
De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om het museum ‘Corona-veilig’ te maken. Er is een looproute, er zijn hygiëne-maatregelen genomen, er is een “spatscherm” geplaatst bij de kassa en berekend dat er maar een heel beperkt aantal mensen in het museum mogen sommige ruimten zijn zo klein dat we ze afsluiten zodanig dat u wel goed naar binnen kunt kijken.

De protocollen van de Museumvereniging zijn uitgebreid bestudeerd en toegepast. Helaas moeten wij het in deze fase met veel minder vrijwilligers doen, omdat de meesten gezien hun leeftijd tot de risicogroep behoren. Ook dat is een reden waarom er maar beperkt mensen naar binnen kunnen.

U betaalt de entree en eventuele winkelaankopen per PIN. De regels waar bezoekers aan moeten voldoen leest u verderop op onze website.

Ondanks dit alles zijn we blij dat we weer open mogen en zien we u graag langskomen (op afspraak!) in ons mooie museum.

Kijk voor de video over het museum hier….

Voor bezoekers gelden de volgende regels, afgeleid uit het Museumprotocol en de richtlijnen van het RIVM: lees verder