Sponsoren | Streekmuseum Reeuwijk

Wat leven we toch in een fijn dorp!

De eerst sponsoren hebben zich al gemeld!! Hoe fijn is dat?

Mooi hoe we als vrijwilligersorganisatie Streekmuseum Reeuwijk geholpen worden. Wij zijn blij met deze voortrekkers en mocht uw bedrijf ons ook willen sponsoren, dan kunt u gerust contact met ons opnemen!

Omdat alle sponsoren belangrijk zijn voor ons, hebben we besloten om de sponsoren op alfabetische volgorde neer te zetten.

Adessium Foundation

Adessium Foundation steunt het Streekmuseum Reeuwijk. Dit fonds is gevestigd in Reeuwijk en streeft naar een samenleving, waarin we zorgdragen voor de natuur en elkaar.

Arvast Groep

De Arvast Groep, als beheerder van het kantorencomplex “De Reeuwijkse Poort”, heeft ons geholpen met een mooie, droge en schone opslagruimte voor onze spullen die we tijdelijk moeten opslaan.

Coop van den Berg

Supermarkt Coop van den Berg aan het Westplein te Reeuwijk draagt een steentje bij door de mogelijkheid te bieden om gedurende drie maanden uw statiegeld aan het museum te doneren. 

Goudraad Intervisie

Gwynn van der Giessen van Goudraad Intervisie geeft advies en groepssessies over interne communicatie, marketing en missie/visie op toekomst bij het Streekmuseum sinds 2018 

Pieter de Koning van de Koning Hoveniers schenkt nu de boom en wil tzt vriend van het museum worden

MaXxive ICT

René Heimans van MaXxive ICT te Reeuwijk is lid van de Marketing- en Communicatiewerkgroep en is verantwoordelijk voor de website, social media en andere technische zaken.

Facebookgroep Mooi Reeuwijk

Cornelis Hagen, beheerder van de Facebookgroep Mooi Reeuwijk, doneert elk jaar de opbrengst van de Mooi Reeuwijk kalender aan het Streekmuseum.

Via Rabo Clubsupport hebben we ondersteuning gekregen in de vorm van coaching voor de fondsverwerving.

Dankzij Arjen en Joyce van der Giesen staat onze nieuwbouw in de donkere dagen rond de jaarwisseling in het licht!