Een nieuw seizoen | Streekmuseum Reeuwijk

17 mrt

Streekmuseum Reeuwijk - OoievaarEen nieuw seizoen is aangebroken, de lente begint haar sporen te laten zien. De weidevogels keren terug. Ook de ooievaar is weer in Reeuwijk aangekomen.  Wat heeft dit met het Streekmuseum te maken hoor ik u denken? Nou ook daar begint binnenkort een nieuw seizoen. Vanaf 1 april is het museum namelijk weer geopend op de woensdag-, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Naast het nieuwe seizoen breekt er ook een spannende tijd aan want de nieuwbouw zal binnenkort wel van start gaan, de wethouder is aan de slag met de contracten voor de aannemers Vergeer en Lok Installatietechniek, zo was er te lezen in de collegestukken.

Zoals al eerder geschreven, de stal is deels heringericht, ook de entree zal wel anders gaan worden als de houten aanbouw wordt gesloopt. Maar onze gastvrouwen en gastheren staan u uiteraard weer met al hun kennis te woord. Maak het ze maar moeilijk door veel te vragen. Het zal voor iedereen weer even wennen zijn, maar dat zal snel genoeg weer “eigen” worden. 

En mocht u denken, ik wil ook wel een bijdrage leveren, dat kan natuurlijk als gastvrouw/heer, als vrijwilliger of als donateur.

Streekmuseum Reeuwijk - Weidevogel

We zien u graag op het vertrouwde adres Oudeweg 3 te Reeuwijk. En laat u niet ontmoedigen door eventuele bouwhekken!